Leer

JEC basic Dames armband met naam

JEC basic Dames armband met naam

De armband  kun je laten personaliseren met bijvoorbeeld de namen van je kinderen of kleinkinderen. 

Mooi en orgineel (kraam)cadeautje, verkrijgbaar in verschillende maten

Vragen, bestellen of sta je in twijfel over de maat.. stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op

Ievertijd  +/-10 dagen

* Bij JEC Basic is de sluiting niet nikkelvrij

 

  • Prijs: €14,94
Jec Kids

Jec Kids "Boost"

Kan jouw kind ook een "Boost" gebruiken, een steuntje in de rug of een positieve reminder met hun eigen kwaliteiten of talenten..?

Dan is dit stoere leren armbandje van JEC Kids "Boost" een gaaf cadeautje om te geven.
Verkrijgbaar in de 2 kleuren en 3 verschillende maten en laat het personaliseren voor jouw kind! 

Heb je vragen of wil je bestellen... Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vraag en bij het bestellen van het armbandje de gewenste kleur, het persoonlijke woord en de maat. 

Ievertijd  +/-10 dagen

 

 

  • Prijs: €8,95
JEC Basic dames armband

JEC Plus dames armband

Prachtige dames armband met nikkelvrije sluiting en bedel

De armband is goed te combineren bij verschillende outfits

Vragen of bestellen stuur een mail naam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

* Bij JEC Plus is de sluiting nikkelvrij

 

  • Prijs: €12,95
Leren boekenlegger met tekst

Leren boekenlegger met tekst

De boekenleggen kun je eventueel laten personaliseren met een korte tekst en kleurencombinatie naar keuze. Een uniek cadeautje om te geven of te krijgen, dit maakt het leesplezier toch compleet? (ook leuk voor kids)

Vragen of bestellen? stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Prijs: €6,95
sfeervolle kaarsenhouder met leren detail

sfeervolle kaarsenhouder met leren detail

Sfeervolle kaarsenhouder met een mooi leren detail. Verkrijgbaar in 4 kleuren (zie foto). Toch opzoek naar een andere kleur...? geef het aan dan kijken we naar de mogelijkheden. Prijs = incl kaars. 

Bestellen of vragen stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Prijs: €6,95